Roend rieën me

die poarse witte?

Duurzame mobiliteit voor en door burgers

Elektrisch autodelen bij CoopStroom

Daarom kiezen Lore, Carol en Koen

Voor CoopStroom

Het grootste voordeel aan het gebruiken van de deelwagen is voor mij het financiële voordeel en het gemak. Ik heb niet vaak een wagen nodig want ik kan gemakkelijk met de fiets naar het werk. Ook vind ik het wel heel erg handig dat ik niet zelf moet instaan om met de wagen naar de garage te gaan voor onderhoud. Ik moet mij niets aantrekken van een autoverzekering, de keuring en al die praktische beslommeringen die bij het bezitten van een wagen komen kijken. En door een deelwagen te gebruiken, die ook nog elektrisch is, draag ik, ook al is het maar een beetje, bij aan een beter milieu. En alle beetjes helpen, toch?


- Lore

Onze wagen stond vaak stil en ik rekende de jaarlijkse kost uit, die kwam uit op 3.300,00 EUR. Toch een groot bedrag vond ik, voor een wagen die je niet intensief gebruikt en waarvan je onverwachte, grote kosten niet kunt voorspellen. De keuze van 3 verschillende elektrische deelwagens op amper een km van ons huis was ook motiverend. Woon je op een kleine afstand van een deelwagen en doe je veel met de fiets? Twijfel dan niet en ga ervoor! Het is een kleine mindswitch en vraagt wat meer planning, maar dat wordt een gewoonte. Waar veel mensen uit gewoonte de wagen voor de deur nemen, ga je veel gerichter een wagen gebruiken. We zijn een gezin van 5, bij ons lukt dat al 3 jaar zonder.


- Carol

Voordeel is dat er verschillende types elektrische wagens beschikbaar zijn. Je kan ze makkelijk reserveren en ontlenen via de app. Het busje is onze favoriet omdat we daar makkelijk met het hele gezin in kunnen en genoeg ruimte hebben in de koffer. Voor een rit naar het recyclagepark kiezen we voor de bestelwagen. Dat is dan praktischer om veel te vervoeren. Door onze keuze voor een deelwagen denken we meer na over ons vervoer en zijn het aantal ritten met een auto beperkt. We doen zoveel mogelijk met de fiets. Ons tempo ligt daardoor iets lager, maar dat is eigenlijk ook wel leuk. Enkel om op reis te gaan huren we een auto. Op die manier is een eigen auto echt overbodig geworden.


- Koen

Maak impact met jouw autodelen,

kies voor een CoopStroom deelwagen