E bitje moegh?"

Kies voor lokale hernieuwbare stroom om jou een energieboost te geven

CoopBewust: advies en samenaankoop zonnepanelen en thuisbatterijen


Jouw eigen zonne-energie oogsten zorgt voor een flink lagere elektriciteits-factuur. Maar hoe begin je eraan en ben je zeker dat de gekozen oplossing de juiste is? Met de steun van Stad Brugge lanceerden we met CoopStroom het project ‘CoopBewust’. Hiermee streven we ernaar burgers van planning tot implementatie te ontzorgen rond zonnepanelen zodat de keuze helder en eenvoudig wordt.

Voor wie?

In de eerste plaats is deze samenaankoop enkel toegankelijk voor onze eigen coöperanten én alle Bruggelingen (ook niet coöperanten). Op de lange termijn zal dit volledig opengesteld worden voor iedereen.

Waarom een samenaankoop?

Door te kopen in groep krijg je een scherpere prijs. De groepsaankoop ‘CoopBewust’ is in de eerste plaats een begeleidingstraject. We helpen jou bij de aanvraag van de omgevingsvergunning tot aan de plaatsing van de zonnepanelen. We onderscheiden ons van andere groepsaankopen door bewust te kiezen voor lokale aannemers die kwalitatieve zonnepanelen aanbieden en nazorg garanderen.

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen kopen brengt heel wat voordelen met zich mee. Zonnepanelen zijn duurzaam en besparen je heel wat geld uit op je eindfactuur. In slechts enkele jaren heb je ze al terugverdiend. Meld je aan voor gratis advies op maat en ontdek hoeveel jij kan besparen.

Klaar om van start te gaan?

Meld je HIER aan voor gratis advies op maat.


Toch nog vragen?

Schrijf je in voor één van de infosessies, ontdek alles wat je moet weten en krijg toelichting over de nieuwe regeling rond vergunningen in Brugge. 


Schrijf je HIER in voor een infosessie.


Samen gaan we voor 100% hernieuwbare energie in Brugge!