Roend rieën me

die poarse witte?

Duurzame mobiliteit voor en door burgers

Graag een testrit?

Wil je al lang eens ons elektrisch autodelen uitproberen? Maar heb je toch nog last van startersvrees? Vraag dan snel een testrit aan en laat je begeleiden door één van onze eigenste coöperanten/autodeelgebruikers. Zij delen hun kennis uit de praktijk en helpen jou op weg!

ZOMERACTIE AUTODELEN


Om jou helemaal over de streep te trekken bieden we nog tot en met 30 september een gratis Coop Formule aan, ter waarde van €225, voor nieuwe leden. Zo zetten we jou ook financieel op weg.


Wat is dat een Coop Formule?

Een Coop Formule is een abonnement waarbij jevoor een vast bedrag (€75/maand) de tijdskost afkoopt. Op die manier hoef je niet te stressen over de tijd. Je gaat dit abonnement aan voor minstens drie maanden en betaalt dus bij de start 225 EUR (=75 EUR x 3).

Vanaf dan betaal je enkel nog jouw gereden kilometers. Deze worden op het einde van elke maand via domiciliëring afgerekend. De Coop Formule wordt op het einde van het abonnement automatisch verlengd. Wens je de Coop Formule stop te zetten, dan kan je dit op elk moment doen via de app.


Tot en met 30 september geven we jullie (nieuwe CoopStroom autodelers) dus de kans om deze Coop Formule uit te proberen zonder de instapkost te betalen. Je zal dus geen €225 aangerekend krijgen (je zal 0,02 EUR aangerekend krijgen, dit is nodig om de domiciliëring te activeren) en kan toch gedurende drie maanden zonder tijdskost rijden, waarbij enkel jouw gereden kilometers elke maand via domiciliëring afgerekend worden. Als dat niet mooi is!


Hou er rekening mee dat jouw gratis Coop Formule na drie maanden automatisch omgezet wordt in een betalende Coop Formule. Wil je dat niet, dan dien je voor het einde van deze drie maanden jouw abonnement stop te zetten. Dat kan je zelf doen in de app.


Klaar om van start te gaan?


Volg onderstaande stappen en profiteer van een hele zomer lang zorgeloos autodelen:


Heb je nog vragen? Contacteer ons via autodelen@coopstroom.be


We wensen jou heel veel rijplezier!