Urt eki riere!

Informeren en sensibiliseren rond hernieuwbare energie en deelmobiliteit

Leer ons kennen

SCHRIJF JE IN VOOR EEN INFOSESSIE


Wil je graag wat meer informatie? Heb je specifieke vragen omtrent een bepaald onderwerp? Ontdek hieronder onze infosessies rond verschillende onderwerpen. Schrijf je in en kom ontdekken wat CoopStroom te bieden heeft. 

ZON OP JOUW DAK?


Jouw eigen zonne-energie oogsten zorgt voor een flink lagere elektriciteits-factuur. Maar hoe begin je eraan en ben je zeker dat de gekozen oplossing de juiste is? Kom langs en ontvang gratis advies op maat van jouw woning, 100% ontzorging van planning tot implementatie en de juiste prijs via onze samenaankoop "CoopBewust".

ELEKTRISCH AUTODELEN


Heb je slechts af en toe een auto nodig? Of twijfel je om een tweede wagen aan te kopen? Dan is een elektrische deelwagen zeker iets voor jou! Kom naar één van onze infosessies. We leggen jou stap voor stap uit hoe je van start kan gaan, we geven praktische tips mee en je ontdekt de vele voordelen van elektrisch autodelen!

Of kom eens langs 

OP ÉÉN VAN DE KOMENDE EVENEMENTEN


EVENEMENT SINT-ANDREASINSTITUUT BRUGGE

  • Wanneer: zaterdag 23 september
  • Wat kan je verwachten? Aan onze promostand krijg je meer uitleg over onze werking en samenaankoop van zonnepanelen


AUTOVRIJE ZONDAG OOSTKAMP

  • Wanneer: zondag 1 oktober
  • Wat kan je verwachten? Maak op een leuke, speelse manier kennis met ons elektrisch autodelen


SLOTEVENT KLIMAX

  • Wanneer: zaterdag 14 oktober
  • Kom zaterdag 14 oktober in Snuffel Hostel in Brugge kennismaken met onze energiecoöperatie. Ontdek hoe we samen met burgers lokaal zon en wind oogsten zodat energieprijzen betaalbaar blijven. Op onze infomarkt kom je alles te weten, terwijl de kinderen via interactieve spelletjes rond wind en zon op een speelse manier kunnen kennismaken met onze werking. Wil je graag eens een testrit maken met één van onze elektrische deelwagens of liever een infosessie bijwonen rond onze samenaankoop van zonnepanelen? Het kan allemaal! Inschrijven voor de infosessies kan via https://bit.ly/3NBfs4F. De infomarkt is doorlopend te bezoeken.


SLIM LEVEN KNOKKE-HEIST (infostand + infosessie)

  • Wanneer: zondag 22 oktober tem 24 oktober
  • Op zondag 22, maandag 23 en dinsdag 24 oktober steek je in de zaal Ravelingen, naast het treinstation in Heist, je licht op. Niet alleen letterlijk dankzij de gratis fietscontroles. Maar ook figuurlijk. De talrijk aanwezige diensten en organisaties helpen je graag verder met jouw vragen over energie, veiligheid, verkeer, biodiversiteit, autodelen, waterverbruik en noem maar op. Thema's die aan bod komen in de media en waar specialisten uit Knokke-Heist, aan hun infostand of via boeiende lezingen, met plezier een duidelijk antwoord op geven. Speciaal voor de jongsten is er op zondag leuke kinderanimatie. Op dinsdag wordt de focus van de lezingen afgestemd voor de lokale ondernemers. Alle info op: https://www.knokke-heist.be/slim-leven